Bor du en smule afsides, og går du også hjemmefra hver dag med en smule uro i maven over, at der måske er nogle, som er i gang med at bryde ind? Selvom antallet af indbrud af logiske årsager er faldet under corona, er det stadig en bekymring for mange – og det er med rette. Vi hjælper dig her med råd til, hvordan du kommer usikkerheden til livs med stærke investeringer.

Lås dine vigtige dokumenter væk

Tyvene går efter det, som er værdifuldt. De vil ikke tage store besværlige ting som senge, kommoder og møbler, og derfor kan du gemme dine værdifulde dokumenter væk i et møbel, som du kan låse med møbellåse. De vil have små ting af høj værdi, og de går højst sandsynligt uden om møblet, hvis det har en lås på, fordi det er for svært at have med.

Opgrader døre og vinduer

Der er to måder, hvorpå tyvene kommer ind, og det er gennem vinduer og døre. Dørene kan du opgradere ved at udskifte låsen og låsecylindrene, mens du med nye og stærkere vinduer koblet på et mekanisk system kan holde de værste bøller ude. Tyvene forsøger at gøre det så som for dem selv som muligt, og derfor dropper de måske dit hus, hvis det er svært at komme ind.

Fjern afskærmninger

Har du et hjem, hvor man kan komme ind via en afsides indgang, som naboer og forbipasserende ikke kan skue til? Så skal du sørge for, at andre kan se ind til den, fordi det er netop i ro og mag, at tyvene gerne vil arbejde.