Byggeindustrien er enorm og en af de største i verden. Det betyder også, at der findes et væld af redskaber og maskiner, som kan gøre livet meget nemmere, når du begiver dig ud i det store byggeprojekt. Gennem årene er nye typer af maskiner kommet til, og mange af dem er blevet modificeret løbende, så lige præcis dit projekt kan komme effektivt i mål. For det er, hvad den nye teknologi skal sikre: Effektivt arbejde. Mange af produkterne kan du finde på asp-produkt.dk.

Undgå dårlig ryg med en fliseløfter

Det er faktisk ikke så svært igen at løfte fliser, men det tager til gengæld lang tid, og det involverer typisk også en træls ryg sidst på dagen. Der findes heldigvis en løsning på problemet, og den løsninger hedder vakuum fliseløfter. Nem at håndtere, og så sikrer den den vigtige løftestilling, der ofte bliver et problem, når der skal lægges fliser.

Minigraver til alle type projekter

En minigraver er en gravemaskine i miniformat. Det gør den særdeles egnet til de mellemstore private haveprojekter, hvor det, der normalt tager uger at komme igennem, måske i stedet blot tager et par dage, fordi der kan løftes mange flere kilo ad gangen. Fronten kan desuden ændres, så du både kan grave, gribe, løfte og rive, hvad end dit behov er.

Brug en vinduesløfter til husbyggeriet

Vinduer er porøse elementer, som skal monteres omhyggeligt, og det kan en vinduesløfter hjælpe dig med. Den behandler vinduerne meget omhyggeligt, og du slipper for at bruge menneskekraft til at løfte de tunge glasruder op. Redskabet er særdeles praktisk til husene med flere etager, når vinduerne skal monteres i højden også.

Alle får brug for en pallevogn

Pallevogne er perfekte til det store varehus, hvor mange elementer skal flyttes frem og tilbage. Det vil tage evigheder med menneskekraft, men en pallemaskine gør din arbejdsgang meget mere effektiv. Den fungerer også glimrende til byggeri, hvor paller med sten eller rør skal flyttes rundt. Og så kan den desuden monteres på en minigraver.

Løftevogn til dæksel

Arbejder du med vejarbejde og dæksler? Så er en løftevogn til dæksler uundværlig. Når mange dæksler skal af i løbet af dagen, gør det ondt i ryggen til sidst. Brug en løftevogn til at undgå besværet.