Når man anskaffer sig en hund, følger der et stort ansvar med. Ikke alene skal hunden luftes, underholdes og generelt have masser af opmærksomhed – den skal også have den rette kost. En forkert sammensat kost kan medføre mangelsygdomme hos hunde, og dette kan være alvorligt og have fatale konsekvenser for hunden. Selvom hunde generelt er meget hårdføre – vi kender alle historier om en hund, der har spist mange mærkelige ting og fortsat sit liv upåvirket – kan fejlernæring på sigt påvirke hundens helbred. Og det er ikke sikkert, du opdager det, før det er for sent.

 

Hvis du vil forebygge mangelsygdomme hos hunden og sørge for, at hundens helbred altid fungerer optimalt, bør du derfor være opmærksom på, at den er i en foderstand, der svarer til dens alder, race, størrelse og aktivitetsniveau. Disse faktorer varierer individuelt fra hund til hund. Du bør rådføre dig med din dyrlæge, som kan vurdere, om hunden trænger til at røre sig mere, eller måske skal på smalkost i en periode.

 

Din hund har med andre ord brug for en varieret kost. Hvis du vil undgå at bruge alt for mange penge på hundefoder og at skulle rende i mange forskellige butikker for at finde de rette varianter, kan du med fordel handle hos dollardog.dk. Her finder du et bredt udvalg af kvalitetsfoder fra BARF, Applaws og Brit Care. BARF er raw food til hunde, og anbefales af dyrlæger, når hunden har brug for at få suppleret sin ernæring. Applaws er fremstillet af udelukkende økologiske råvarer, og Brit Care er omhyggeligt sammensat af ingredienser tilpasset den enkelte hundetype.

 

Samtidig finder du masser af godbidder til hunde, hundelegetøj, kosttilskud til hunde, transportkasser, hundesnore, hundedækkener og hundekurve. Der er penge at spare i forhold til de fysiske butikker, og du får dine varer leveret lige til døren. Det kan godt betale sig at købe billigt hundefoder hos dollardog.dk