Har du også oplevet en dyrebar forøgelse af dit personlige velvære gennem en revidering af din kost? En omlægning af ens kost er ikke blot en gave til en selv, men noget som man med rette kan dele med dem, man holder af.

Hvis du ønsker at dele din glæde for en sund kost og blive certificeret vejleder til andre end familie og venner, så er en kostvejleder-uddannelse noget for dig. Du kan modtage Danmarks mest dybdegående kostvejleder-uddannelse, som er fleksibilitet opbygget og som tilbyder dig support hele vejen.

Hvis du vælger at tage uddannelsen online, vil du få adgang til en platform, hvorfra du kan se og gense modulerne i det tempo og tidsrum, som passer dig. Det er en rig mulighed for at kunne bruge ekstra tid på det, som man synes var svært og generelt en mulighed for at prioritere både dig selv og tid.

Ingen adgangskrav udover interesse

Din uddannelse vil være opdelt i to niveauer, hvor der efter endt lektion vil være en multiple-choice eksamen, som skal bestås. Det er lavet således, for at både du og dine underviserer kan være sikre på, at alle har haft forståelse for det formidlede.

Hvad indeholder så disse niveauer, der skal gøre dig til en af de bedste kostvejleder i feltet? Du vil i level 1 blive undervist i det tekniske og nørdede, så du får en bagvedliggende teori for den praksis, der følger i level 2.

Der er ingen forudsætninger eller adgangskrav for, at du kan søge ind på denne uddannelse. Uddannelsen er bygget op på en sådan måde, at der er sikkerhed for, at du får alle de værktøjer, som du kunne få brug for.

Undersøg allerede i dag mulighederne for at starte på uddannelsen og del din glæde for kost med andre.