Efter corona er danskerne blevet bedre end nogensinde før til at gøre rent. Det har været vigtigt for at stoppe smittespredningen, men der er stadig områder, som de fleste af os glemmer at få gjort rent. Områder som virkelig trænger til, at du kommer med en rengøringsvogn og grundigt fjerner bakterierne.

Husk alle berøringsflader i dit hjem

Enten er du en af dem, som tænker, at det giver sig selv at rengøre stikkontakter og dørhåndtag, eller så er du én af mange, der glemmer det, når hjemmet hurtigt skal gøres pænt. Men flere gange om dagen har du berøring med disse flader, og selvom at du ikke umiddelbart kan se det, så er de fyldt med bakterier.

Det er derfor ekstra vigtigt, at du er opmærksom på at komme over med en våd klud. Det samme gælder flader som nøglen i badeværelsesdøren, håndtaget til køleskabet og fjernbetjeningen.

Elektronikken kan også være en bakteriebombe

Du tager flere gange telefonen helt op i ansigtet, men får du nogensinde gjort den ordentligt rent? Der kan samle sig rigtig mange bakterier på din elektronik, som du bruger hver dag. Både når det handler om computere, telefoner og iPads, så er det nødvendigt at få gjort det rent med en fugtig klud. Du bruger trodsalt mobilen hele tiden; også når du er syg.

Vaskemaskinen kan også blive beskidt

Vaskemaskinen er lavet til at gøre dit tøj rent, men derfor betyder det ikke, at den ikke også kan blive beskidt. Mange glemmer at gøre vaskemaskinen ren, men det er faktisk rigtig nemt. Med en våd klud kan du gøre sæbeskuffen ren, og resten af maskinen kan du rengøre ved at køre en kogevask en gang i måneden.