Når de unge står for enten at skulle afslutte folkeskolen eller søge nye udfordringer, er det til ingens overraskelse, at mange søger mod efterskolerne. Et efterskoleophold giver ikke kun den unge mulighed for at udvikle sig fagligt men særligt også at udvikle sig socialt og personligt.

De unge får muligheden for at få et tæt forhold til voksne mennesker, der til alle tider er tilgængelige i såvel undervisningssammenhænge som udenfor disse.

Det er også en mulighed for at komme ud fra hjemmet og prøve at stå på sine egne ben. Efterskolerne tilbyder forskellige valgfag, hvor eleven får mulighed for at gøre deres hobby til et talent – eller for at udvikle en hobby helt fra grunden.

Hvis du er et ungt menneske med lyst til performance, dans eller i det hele taget bare at optræde, så kan du med fordel vælge en dramaefterskole.

Ligeværdige medlemmer af fællesskabet

På en efterskole er det på vigtigt, at alle elever er ligeværdige medlemmer af fællesskabet. Alle har derfor et ansvar for, at både du og andre synes, at det er rart at være der.

Det er derfor også muligt at starte på teater -og danselinjen uden nogen erfaring i forvejen. Alle kan få lov til at prøve kræfter med faget. Du vil blive undervist af uddannede dansere og skuespillere og få muligheden for at skifte mellem de to fag fra forløb til forløb.

I løbet af året vil i samarbejde med musiklinjen til små og store forestillinger i løbet af året. Det hele munder ud i den store musical sidst på året. I vil arbejde med mange forskellige teaterdiscipliner så som dramaøvelser, teknik, kostumer og meget mere.

Hvis dette lyder som noget for dig, så undersøg muligheden allerede i dag og find en dramaefterskole for dig.