Nej, du behøver ikke at købe en fiskekutter, men en lille jolle med motor kan gøre den store forskel når du vil ud at fiske. Dels er det nogle andre fisk du kan få på krogen og så er det meget sjovere end at stå og falde i søvn inde på molen.

Der er lidt mere fart over feltet når du styrer ud mod dit fiskested i bugten. Og der er nemt plads til at tage en god ven med.

Forskellige både at vælge mellem

Du kan købe din jolle hos Kajak for Alle. Men du kan fiske fra mange forskellige typer både. Det afhænger helt af dit behov og hvilken type oplevelse du er ude efter.

Jollen er for dig der vil hurtigt ud på bugten og ligge lige så stille med en stang og nyde havluften og den stille vuggen.

Fisketur i kajak

Du kan med stor fordel tage på fisketur i kajak. Det giver en helt særlig naturoplevelse fordi du nemt kan få adgang til områder som en jolle ikke kan komme til.

Desuden er kajaken hundrede procent hånddrevet. Du padler hele vejen, så du skal have lyst til motion og oplevelser på samme tid. Den bedste kajaktype til fisketure er typen hvor du sidder oven på kajakken. De ligger meget stabilt i vandet.

Gummibåd eller aluminium

Kajakken giver naturoplevelser og er nemt at komme i gang med. Men du kan også vælge en gummibåd eller en båd i aluminium som er drevet af en lille påhængsmotor.

Ulempen er at de er ret tunge at ro i land hvis du løber tør for brændstof. Gummibåden kræver lidt vedligeholdelse, men vælger du en jolle i aluminium, så har du en robust båd der holder næsten for evigt uden de stor krav til vedligeholdelse.