Trænger din trække græsplæne til en hurtig makeover? Så skulle du overveje rullegræs.

Der er mange fordele forbundet med rullegræs fremfor at plante almindelige græsfrø. Rullegræs er hurtigt og nemt at anlægge i haven. Det er slidstærkt, og utroligt modstandsdygtigt overfor ukrudt.

Det kan tage lang tid at få almindeligt græs til at gro. Med rullegræs kan du lægge en flot og fuldt tilgroet græsplæne på 2-3 uger.

Nykilde er den stolte forhandler af danskproduceret rullegræs, i høj kvalitet og til de bedste priser.

Flot plæne med minimal pasning

Rullegræsset kræver noget kærlighed de første uger efter det er lagt, så rødderne kan få ordentligt fat. Desuden er det vigtigt, at du forbereder jorden og jævner den inden rullegræsset lægges ud. For at sikre dig at græsset overlever, kræver det vanding hver dag i de første 14 dage. Når græsset så endelig har slået sine rødder, har græsset et minimalt behov for vedligeholdelse. Det betyder, at du uden bekymringer kan læne dig tilbage, og nyde synet af din nye flotte græsplæne. På Nykildes hjemmeside kan du læse deres udførlige guide om hvordan du lægger dit nye rullegræs optimalt.

Hvis du ikke kun har brug for en ny flot græsplæne, men også vil give dine bede en forvandling, kan du hos Nykilde købe et væld af forskellige vegetationsmåtter. Det betyder, at du nemt kan give din have den skønhedsbehandling du længe har drømt om.

Har du brug for rådgivning omkring dit nye rullegræs, står Nykilde altid klar til at hjælpe dig. Hop ind forbi hjemmesiden, og se hvordan du kan kontakte dem allerede i dag.