Tager rengøringen for meget tid i hverdagen? Vil du gerne slippe for at bekymre dig om, om rengøringen er fyldestgørende på din arbejdsplads eller udføres hyppigt nok? Så kan du igennem Servico i Århus hyre kyndig og grundig rengøringshjælp. Lad os hjælpe dig med at få en nemmere hverdag og mere overskud på kontoen.

Der er ikke en opgave for lille

Ligegyldigt om du har en kæmpe virksomhed med et enormt lager eller en mindre virksomhed eller måske et kontor, eller om du har brug for rengøringshjælp til privaten, så er der ikke en opgave, der er for lille eller for stor til os. Vi kan hjælpe på alle skalaer om det er privat i hjemmet eller om det er til den store virksomhed. Vi har udstyret til at rengøre lige præcis de områder, som du ønsker.

Et professionelt hold

Servico i Århus har mere end 15 års erfaring med rengøringshjælp, hvilket betyder, vi forstår os på rengøring og at levere flotte resultater. Vores medarbejdere er dygtige og har en masse træning i ryggen, som de bruger til at levere et ordentligt stykke arbejde. Armeret med svanemærkede produkter går vores medarbejdere til opgaven med et smil på læben, og du er garanteret et rent og flot område, når de er færdige. Hos Servico værner vi om vores relationer med vores kunder, så du er sikker på at få en fantastisk service.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte os og få en uforpligtende snak samt et uforpligtende tilbud på rengøring i dit hjem eller i din virksomhed. Vi står klar til at hjælpe dig med at få lige præcis den rengøringshjælp i Århus, som du står og leder efter.