Lige gyldigt hvilken lejlighed, du skal bruge en smykkegave til, kan du nemt finde, hvad du skal bruge hos Kranz & Ziegler. De har et stort udvalg af smykker til kvinder. Det er alle smukke og eksklusive smykker, og der vil derfor være noget for enhver smag, lige gyldigt hvilket smykke du giver – og i hvilken anledning at du skal give det. 

Gode smykker til fødselsdagen

Når du skal vælge et smykke i fødselsdagsgave, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du vælger et smykke, der passer til personens alder. Kvinder fra 18 til 108 år vil alle blive glade for at få et smykke i gave, men det er forskel på stilen, og på hvad man kan lide at gå med af smykker.

Kranz & Ziegler laver nogle tidsløse smykker, der kan passe til mange forskellige typer af kvinder og dermed også til kvinder i flere aldre. Det gør dem til et godt bud, når du leder efter et smykke i fødselsdagsgave. Du kan for eksempel vælge nogle af deres Story smykker. Det er blandt andet armbånd og ure, hvor det er muligt at gøre dem meget personlige ved selv at vælge vedhæng og lignende. 

Et smykke er en uforglemmelig konfirmationsgave

Til konfirmationen vil de fleste gerne give en gave, der kan holde i mange år fremover. Et minde om at personen nu er voksen. Det må derfor gerne være noget, som den unge pige kan gå med og glæde sig over. Derfor vælger mange at give et smykke i gave. Det er en flot gave, der kan holde i lang tid. Men hvis pigen skal gå med smykket i lang tid, skal det jo også være et smykke, der er værd at bruge i flere år fremover. Det skal altså være et smykke i et tidsløst design, så det kan holde til, at moden skifter, men stadig passe til tøjet.

Kranz & Zieglers halskæder er et godt bud på sådan et smykke. De laver nogle meget enkle og fine halskæder, der vil kunne bruges i lang tid fremover. Smykkerne er også en god ide, hvis du leder efter en studentergave.  

Glæd hende med et smykke på bryllupsdagen

Når du har bryllusdag med din kone, er det altid en god ide at give hende en lille ting. Det kan for eksempel være et smykke fra Kranz & Ziegler. Det er meget forskelligt, hvor meget folk gør ud af deres bryllupsdag. Hvis I plejer at give hinanden store gaver, kan du jo bare slå dig løs. Der er masser af flotte smykker som halskæder og ørenringe med ægte sten i. Dem vil din kone helt sikkert blive glad for. 

Hvis I har aftalt, at I ikke skal give hinanden gaver, kan du dog også snyde lidt. Du kan for eksempel finde en lille ting som et vedhæng til et Story armbånd eller lignende til hende. På den måde kan du stadig vise hende, at du har husket jeres bryllupsdag, men hvis I ikke gør så meget ud af den, er det en god mulighed for dig.