Har du et barn, der er for tidligt født, har du helt sikkert mange bekymringer. Der er rigtig meget at tænke på og mange følelser på spil. På webshoppen farmorsoutlet.dk prøver de dog at gøre det lidt nemmere for dig. Hos dem har de nemlig et stort udvalg af tøj og udstyr til for tidligt fødte børn. Du behøver derfor hverken at bruge lang tid eller meget energi på at finde tøj til dit for tidligt fødte børn. 

Da du var gravid, gik du sikkert i butikker og købte tøj til din lille nye, som lå inde i din mave, og som du glædede dig til at se. Men når dit barn er for tidligt født, går der noget tid, inden dit barn kan passe alt det tøj, som du har købt til det. Men du vil jo alligevel stadig gerne have noget tøj at give dit barn på. Der kan du finde et stort udvalg af tøj til din lille nye. 

Hvis du har et barn, der er så lille, at det ligger i kuvøse på hospitalet, kan det være hårdt for dig at skulle gå ned i en butik, hvor der er en masse kvinder med store maver, der glæder sig til at blive mødre. Det kan derfor være en fordel for dig, at du kan bestille det hele via nettet på en webshop som farmorsoutlet.dk.

På webshoppen kan du finde børn til selv de allermindste børn. Farmorsoutlet.dk har nemlig et stort udvalg af tøj til børn, der ligger i kuvøse. Tøjet er lavet, så selv de allermindste børn på bare 450 gram kan passe det. Det giver derfor dit lillebitte barn mulighed for at have tøj på, når det ligger i kuvøsen. 

Tøjet er lavet i 100 % bomuld, så det er behageligt for barnets sarte hud at have på. Når du har et fortidligt født barn, ved du, at det er endnu mere følsomt end andre spædbørn er. Selvom alle mødre vil passe godt på deres nyfødte børn, er du nødt til at passe endnu bedre på et fortidligt født barn. 

Tøjet til kuvøsebørn er også lavet, så det er nemt for plejepersonalet at komme til med hjælpemidler. Det betyder, at barnet kan beholde tøjet på, når det ligger i kuvøsen. Tøjet er også lavet med trykknapper, der er nemme at lukke, så enten du selv, din partner eller plejepersonalet nemt kan skifte tøjet på barnet uden at forstyrre det, når det ligger inde i kuvøsen. 

Du kan også finde forskelligt udstyr til dit lille barn. Det er for eksempel huer, så det kan holde hovedet varmt. Huerne går også helt ned til meget små størrelser, så selv de helt små børn kan passe det. 

Du kan også finde en pude, som kan hjælpe dit barn med at sove i forskellige stillinger. Lige meget om du har et fortidligt født barn eller ej, er det vigtigt, at barnet ikke sover i den samme stilling. Det kan gøre, at hovedet bliver fladt. Specielt hvis det sover på ryggen, kan barnet risikere at få fladt baghoved.