Der kan være mange årsager til, at man har brug for videoovervågning, hvad end man en større virksomhed, butiksejer eller blot privatperson. Det vigtigste er, at man har pålideligt udstyr, som er til at stole på, så ens arbejdsplads, butik eller hjem er i sikkerhed for ubudne gæster.

Men hvor finder man egentlig det bedste udstyr til videoovervågning, og hvad skal man holde øje med, når man vælger produkter? På Spyman.dk er de eksperter i videoovervågning samt alarmer, spionudstyr og andet overvågningsgrej.

Her finder du et stort udvalg af overvågningsudstyr og kyndig vejledning, hvis du som mange andre, ikke er sikker på præcis, hvad du skal gå efter. Læs med forneden og få gode fifs til, hvordan du vælger kameraer og overvågningsudstyr, der matcher dine behov.

Sådan vælger du dit udstyr

Spyman.dk har flere forskellige pakker alt efter dit behov for videoovervågning. Her medfølger X-antal kameraer, netværkskabler og selvfølgelig en recorder og skærm.

Du kan vælge mellem flere typer kameraer – alt fra analoge og HDCVI-kameraer i den billige ende til 4K Ultra HD kameraer i den mere dyre ende. Valget af kamera anfhænger af, hvor god kvalitet dine optagelser skal være – fx hvor stor afstand optages der over, og hvor høj detaljegrad, det er nødvendigt at kunne se.

Med hvert kamera skal der selvfølgelig en kompatibel harddisk recordere med, som har den nødvendige antal kanaler i forhold til antallet af kameraer. Alt afhængigt af prisen har recorderne ligeledes en vis størrelser hukommelse, der for dig skal afhænge af, hvor lang tid tilbage, du vil gemme optagelser.

I forhold til installation kan det være en fordel at PoE-kameraer, som får strøm via netværkskabel, da dette reducerer antallet af ledninger, der skal trækkes.

Flere af overvågningssystemerne hos Spyman.dk kommer ligeledes med gode features såsom fjernovervågning, hvor via internet kan følge kameraerne fra eksterne enheder.