Det kribler nok i fingrene for endelig snart at kunne holde fest, og vi forstår dig godt. Vi har gået længe nu og ventet på en genåbning, og derfor kan du med rette forberede dig godt på den næste store fest – for det bliver med garanti vildt. Vi kommer her med gode råd til dig, der skal stable den helt store fest på benene, når vi må igen.

Køledere

Køledere har en praktisk funktion, fordi de holder folk pænt i kø, men de sætter også rammen for din fest. Når der er køledere til et arrangement, så forventer man storhed, og hele festen bliver en lille smule federe af den grund. Hvis du gerne vil sikre god køskik og høje forventninger til din fest, bør det altså være på din indkøbsliste til den store fest.

Nyt anlæg

Ja, det er ok at splashe lidt penge på en stor fest, fordi hvis du alligevel ikke skal ud at rejse, så kan du bruge pengene andetsteds. Med et nyt anlæg får du en bombastisk fest, men du får også et stykke udstyr, som du kan bruge til fremtidige begivenheder, hvad end det er store eller små sammenkomster. God musik er bare altid et vigtigt element.

Velkomstdrinks og natmad

Selvom din fest ikke er med mad og drikke som udgangspunkt, så kan du overraske dine gæster på en lækker måde med både drinks og natmad. Særligt natmaden er kærkomment, da vi alle har prøvet at stå fuld klokken 12 og mangle noget at spise. Her skader en god hotdog altså på ingen måde.