Lyngeshop.dk er en moderne og serviceminded webbutik, hvor du kan bestille dansk funktionelt og lækkert design i høj kvalitet til din smukke have. Butikken fører alt fra højbede i et flot og unikt design, over effektive sneglehegn til plæneklipperhuse i forskellige størrelser.

Lyngeshop.dk fører en utrolig elegant serie i højbede, der pynter, hvor du måtte ønske at placere dem. De produceres i enten jern eller træ og findes i forskellige former og størrelser. Man kan vælge om højbedene skal leveres med eller uden sneglekant. Den glubske dræbersnegls indtog i langt de fleste danske haver har medført en stor efterspørgsel efter forskellige former for sneglebekæmpelse, og her er webshoppens smarte sneglekant i høj kurs. Designet er elegant og fungerer tip top, når man vil holde dyrene ude uden brug af gift. Lyngeshop.dk fører seks forskellige højbede med sneglekant i enten kvadratisk eller rektangulær form. Materialet er jern, enten råt, som ruster til en pæn rustik brun farve, eller varmegalvaniseret, så højbeddet beholder sin blanke overflade. Priserne ligger mellem kr. 375,- til kr. 1275,-.

Højbedene uden sneglekant leveres udover ovennævnte materialer og former også som trekantede, firkantede eller sekskantede, eller som runde, ovale eller rektangulære. Højbedene kan leveres med bund, og der er mulighed for at inddele i flere rum, eller måske sætte det sammen med flere, så de kan blive både længere og højere. Mulighederne er mange, og er man nybegynder og har brug for gode råd og hjælp til placering og dyrkning, så kan man finde det hele på hjemmesiden. Kig ind og bliv inspireret, her findes mange lækre ting, som haveejeren vil elske: https://www.lyngeshop.dk/.