Smykker er en oplagt måde at fremhæve sin personlighed på. Har du evnen til at sammensætte smykker, der matcher dit generelle udseende, så opnår du et helt fantastisk resultat.

Vi Byaagaard.com kan du finde de smykker, der uanset din stil og smag, kan sætte prikken over i’et i dit udseende både i hverdagen og ved fest. Aagaard står bag en lang række kendte og eksklusive smykkemærker. Kollektionerne hos virksomheden indeholder masser af flotte, klassiske smykker og helt nye designs, der er lavet i tråd med tidens trends. Hos Aagaard har de et bredt sortiment i guld. og sølvsmykker i super høj kvalitet, og hvor der ligget et godt håndværk bag.

Produkterne du kan få hos Aagaard er altid af høj standard, og der er altid fokus på detaljen. Designerne der står bag sætter en ære i at designe smykker, som skaber glæde for netop dig. Aagaard er bevidste om, at smykker skal være individuelle for, at der kan skabes personlig stil. Du kan få smykker til både hverdag og fest hos Aagaard, så du får mulighed for at pifte alle aspekter af livet op.

Du kan hos Aagaard finde smykker til både kvinder, mænd og børn samt også et udvalg til dem, der skal giftes. En spændende mulighed er også en kollektion, der er designet af Sofie Lassen-Kahlke. Skuespilleren har i samarbejde med firmaet udviklet en feminine kollektion, der er inspireret af de mange år hun er kommet på Fanø. Derfor er valget af 14 karat guld, rav og diamanter ikke tilfældig, men medvirker til at kollektionen udstråler varme, glød og eksklusivitet.

Når du handler hos Aagaard opnår du en række fordele, som eksempelvis landsdækkende bytteservice. Der er 14 dages fuld returret og fri returnering. Vælger du at oprette dig som kunde på byaagaard.com opnår du gratis fragt på din ordrer allerede ved første køb.