Møblerne på jeres kontor er en vigtig del af af den daglige trivsel. Møblerne skal have det rette udseende og de rette ergonomiske funktioner, som passer til jeres behov. Hos KontorMøbler.dk er det super let at finde frem til de kontormøbler, som vil passe ind i jeres behov og budget. Folkene bag KontorMøbler.dk har udvalgt de bedste leverandører inden for hver deres kategori. Dette er primært danske producenter og importører af kontor-møbler, tavler og belysning.

Shoppen har ikke et kæmpe udvalg af kontormøbler, men kun de allerbedste møbler og alle lavet ergonomisk korrekt. Du er derfor sikker på altid at få den bedste kvalitet til prisen, og det er super let at navigere rundt i webshoppen.

Når det gælder hæve sænkeborde har KontorMøbler.dk et super kvalitetsudvalg af professionelle elektriske borde. Du kan helt sikkert finde noget både til dit erhverv eller til hjemmekontoret. Bordene findes både med forskellige stel og bordpladser i linoleum, laminat, finér eller det nye nano-laminat. Der findes masser af varianter, så du kan finde den sammensætning, der er optimal til jeres behov. Et eksempel er et hæve sænkebord med sidebord fra Delta, der passer som blandt andet hjørnebord eller L-bord. Bordet, som består af et hovedbord, et side-bord og i alt tre ben med hver sin Linak motor, kan fås med masser af muligheder for bordplader samt en lang række forskellige stel-typer. En flot mulighed der passer til mange behov. En anden spændende mulighed er et helt basalt, men meget populært enkeltsøjlet computerbord fra Conset. Et lille og kompakt bord, der er designet som computer- eller terminalbord i eksempelvis et call center eller som mobil arbejdsstation i et kontorlandskab. Bordet er super fleksibelt, da det har hjul placeret bagerst på stellet, hvilket gør det let at flytte. Men udvalget af klassiske hæve sænke borde er også stor hos KontorMøbler.dk, så der er ingen tvivl om at de kan finde den optimale løsning i shoppen.