Det er vigtigt at holde energien og engagementet højt i arbejdsmiljøet særligt med lange arbejdsdage, der kræver produktivitet og kreativitet. En god måde at gøre dette på er ved at investere i en frugtordning, der kan give jeres medarbejdere frisk energi i løbet af dagen.

Der findes en ordning, der leverer Firmafrugt, som sørger for at I får frugt i højeste kvalitet til jeres kontormiljø. Det vil bringe en naturlig friskhed til jeres medarbejdere i midten af en lang dag, så de igen kan gå til arbejdet med øget motivation og glæde.

En firmafrugtordning er en sund måde, hvorpå I sørger for, at jeres medarbejdere får mulighed for at gøre det, som de er gode til med samme aktivitetsniveau hele dagen.

Udover at være sund fornuft så er det en investering, der også er sund økonomi. Med en frugtordning bidrager I til en sundere hverdag for jeres kollegaer, som kan nedbringe sygefraværet i kontoret. På den måde sparer I penge på sygedage og bidrager til trivslen i dagligdagen.

Det er sund fornuft og sund økonomi

I kan selv vælge, om I ønsker en økologisk frugtordning eller en almindelig frugtordning. Der er også mulighed for at vælge mellem basisfrugt eller en mere varieret udgave af årstidens frugter.

Ordningen tilbyder en høj fleksibilitet, som gør det nemt at tilpasse jeres frugtordning efter jeres behov i en omskiftelig hverdag.

I får den kassestørrelse, der passer til jer, så I kan undgå madspild. Hvis I ønsker det, kan I også tilføje nødder og andre grøntsager som tilkøb til jeres kasser.

Undersøg mulighederne for Firmafrugt i dag og bring glæde til jeres arbejdsmiljø. Jeres økonomi og medarbejdere ville hygge jer.