Hos menswear.dk finder du et stort sortiment af herreundertøj fra det anerkendte JBS, som er et tidens mest populære brands til mænd. Her kan du både finde tights, boxershorts, trusser, tank-tops, t-shirts, strømper og meget mere. JBS er tidsløst og enkelt, og så bliver der aldrig gået på kompromis med kvalitet eller komfort.
Førende undertøjsmærke i Danmark
JBS er det førende undertøjsmærke i Danmark. Virksomheden JBS blev stiftet tilbage i 1939, og med de efterhånden mange års brancheerfaring har brandet formået at knække koden på det perfekte herre undertøj. Men komfort, holdbarhed og pasform i højsædet, er det derfor ikke så underligt, at JBS er blevet en storfavorit, når det kommer til herreundertøj. JBS finder inspiration i den skandinaviske mode og livsstil, hvorfor det bærer præg af klassiske, moderne og tidsløse tendenser. De har et bredt udvalg af farver og former, så du med sikkerhed kan finde dét undertøj, som passer til netop dine ønsker og behov.


JBS til alle mænd

JBS har formået at skabe det ideelle undertøj til alle mænd. De har et motto, der hedder, at ingen beklædningsdel er bedre end dens materialer. Intet er værre end underbukser, der skarver og kradser, og derfor går JBS aldrig på kompromis med kvalitet og design. Deres undertøj bliver altid fremstillet i blødt bomuld eller lækkert micro-fibert stof, som er rart og komfortabelt at have på – hele dagen. På trods af dette, bliver de forskellige styles fra JBS solgt til overkommelige priser. Ønsker du et mere bæredygtigt valg, så har JBS ligeledes et sortiment i materialet bambus, som er ekstra langtidsholdbart samt lugt- og svedfri. Uanset hvad du er til, så tag et kig på menswear, og find dine næste tights.