Fødselsdage er ofte lig med slik, kage og chips, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor er der faktisk mange fordele ved at købe både slik og chips online. Du slipper både for at skulle ud i butikkerne og lede efter tilbud, og du kan endda også få langt det meste meget billigere på nettet.

En af de netbutikker der har gjort sig særligt bemærket, med gode slik tilbud, er hjemmesiden emma.dk. Her finder du både billige chips, slik, nødder og chokolade – ja, alt hvad hjertet begærer af sødt og salt. Vil du vide mere om de mange gode tilbud på slik og chips, og få gode tips til at lave den bedste børnefødselsdag, så læs med her!

4 gode ideer til at skabe den perfekte børnefødselsdag med billigt slik

Til en børnefødselsdag hører der selvfølgelig slik til, og faktisk kan du skabe en hel fest med slik som tema – hvilket barn vil ikke elske det? Her får du derfor nogle tips til, hvordan du skaber en gennemført børnefødselsdag med billigt, lækkert og sjovt slik fra emma.dk.

  1. Invitationen til fødselsdagen:

Invitationerne til en børnefødselsdag behøver ikke at være kedelige! Hvorfor ikke klistre invitationen på en lille pose slik, som dit barn kan dele ud i skolen? Det vil uden tvivl vække begejstring hos de fleste!

Hvis ikke det skal være slik, er en anden sjov måde at lave en invitation på, at krølle invitationen sammen og putte ind i en ballon, hvorefter børnene skal ødelægge ballonen, for at få fat i invitationen.

  1. Spiseligt bordpynt:

Slik skal være sjovt, så hvorfor ikke lægge et fint mønster af slik, som f.eks. Haribo Stjerne Mix oven på dugen midt på bordet, som børnene kan spise af. Mønsteret kan f.eks. formes som en stjerne eller et hjerte – kun fantasien sætter grænser.

Du kan også lave en guirlande af slikket, ved at trække en sytråd med en nål igennem slikket og bagefter hæge den op over bordet.

  1. Lækre bordkort:

I stedet for bordkort kan der lægges en chokoladebar, en slikpose eller bare et enkelt stykke slik ovenpå hver tallerken. Det vigtigste er, at det er forskelligt slik. Alle navnene på slikket skrives ned, eller tegnes på små sedler, hvorefter børnene trækker en hver, og sætter sig ved det slik, der passer til, hvad der er skrevet eller er tegnet på sedlen.

  1. Sjove lege:

En sjov leg kan være ”byg dit eget slik-tårn”. Del børnene op i mindre hold, hvor det gælder om at bygge det højeste tårn af slik på 10 min. eller mindre – og bagefter kan de selvfølgelig spise sliktårnet.

En klassisk slikleg er legen med snørebåndene, hvor det gælder om at spise det hurtigst uden hjælp med hænderne. Eller at lave små dyr ud af skumfiduser og tandstikker, ligesom når man laver kastanjedyr.

Har du fået blod på tanden efter at skabe dit eget slikunivers til den næste børnefødselsdag, så kan du med fordel finde alt dit slik hos online shoppen emma.dk.

Så meget kan du spare på slik og chips fra emma.dk

Hos emma.dk kan du spare op til 85% på både slik og chips, og det gælder kendte mærker som både Haribo, Kims, Malaco, Toms og Cloetta. Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som medlem i deres fordelsklub, og betale et månedligt abonnement på 85 kr. Første uge er gratis og du kan selvfølgelig opsige det, når du vil.

Herefter får du tilmed sendt det hele med posten kvit og frit! emma.dk har ikke noget der hedder ”bestil for minimum 300 kr.”, du kan derfor sagtens bare bestille en enkelt pose chips eller slik hjem til weekenden – men når du nu er i gang, kan du jo lige så godt fylde slikskabet op med alle de gode slik tilbud!