Hos Abeleg.dk fås kvalitetslegetøj til børn i alle aldre indenfor et væld af forskellige kategorier. Der er legetøj, der opfordrer til læring; aktive legeredskaber, hvor kroppen og motorikken udvikles; legetøj, der gør hverdagen sjov og spændende; og legetøj, der sætter børnenes kreativitet i centrum. 

Med legetøj som eksempelvis Lego og Plus Plus får børn muligheden for at udvikle deres kreative evner samtidig med deres evne til logisk tænkning. For med denne former for byggelege er der et univers af muligheder for, hvad børnene kan skabe, og kun deres fantasi sætter grænser – men på samme tid lærer de, hvordan nogle brikker passer bedre sammen end andre, og må tænke aktivt for at udregne, hvordan tingene skal sidde sammen. På denne måde bringes leg ind i læringen, og børnene får positive oplevelser når de opdager, at de selv kan skabe noget med succes. 

Abeleg.dk sælger ligeledes legetøj til udendørs leg, såsom bolde, legehuse, sandkasser, kælke og forskellige køretøjer. Dette giver børnene en mulighed for at få gang i kroppen og udfordre deres evner i form af løb, hop og spring, cyklen og spillen med bold. Udendørs lege, der giver større mulighed for motorisk udvikling er vigtig at inkorporere i børnenes hverdag. Her får de nemlig større mulighed ned indendøre for at prøve kræfter med deres fysiske kunnen og afprøve, hvad de kan, og hvad de endnu ikke kan. Dette giver dem større mod og er en god form for øvelse hele barndommen igennem. 

Der er ligeledes legetøj på Abeleg.dk, der giver plads til fællesaktiviteter med mor og far, såsom det klassiske brætspil. Alle børn elsker og har brug for opmærksomhed fra deres forældre, og at lege eller spille sammen er den optimale måde at tilbringe hyggelig tid sammen. 

Køber man sit legetøj på Abeleg.dk er man garanteret kvalitet, da Abeleg.dk stiller høje krav til deres leverandører. Legetøjet har lang levetid, og kan holde til, at børnene igennem legen eksperimenterer med fantasien og med deres kropslige evner. Med legetøj fra Abeleg.dk hjælper man sine børn til at turde afprøve og udvikle egne evner hele barndommen igennem.