Har du brug for en rive til minigraver til en bestemt opgave? Det kan både være, at du har brug for en rive til minigraver til at begynde eller færdiggøre en opgaver, men der kan ofte være en del af en opgave, hvor man netop fra brug for en rive til minigraver frem for en almindelig skovl, som der ellers er. Læs mere om rive til minigraver i denne artikel. Så finder du ud af, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af rive til minigraver, så du har de bedste vilkår for at vælge rigtigt i første omgang.

Rive til minigraver i forskellige længder

En rive til minigraver kan komme i forskellige længder, og det er naturligvis afhængigt af opgaven, hvilken længde du skal bruge. Du kan f.eks. vælge mellem river, der er 75 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm eller 180 cm. Er du i tvivl om, hvilken længde rive du skal bruge, kan du altid spørge til råds hos din forhandler.

De forskellige arbejdsopgaver med rive til minigraver

Det er klart, at man kan udføre mange forskellige opgaver med en minigraver med rive på. Men hvad er det egentlig typisk for nogle opgaver, der udføres? Det kan både være de helt små opgaver, hvor der f.eks. skal samles blade og grene op. Men det kan også være, at man skal igennem noget hårdt jord.

Det rette beslag

Det er helt nødvendigt, at man finder en rive til minigraver med det rette beslag, så det passer til maskinen. Der er mange forskellige beslag, og heriblandt kan du f.eks. finde S50, Hydrema, CW og Beco. Det kan være, at du skal i gang med at kigge nærmere på, hvad det er for en rive til minigraver, netop du har brug for til din opgave.