Selvom det er pivkoldt udenfor, så kan vi godt tænke på sommeren, hvor vi forhåbentlig igen kan komme ud i varmen og få en kold drink og en croissant på en cafe. Hvis du har tanker om at åbne en café selv, kommer vi her med gode tips til, hvordan dine kunder kommer igen – og igen og igen.

Udendørsarealer

Ingen gider sidde inde i varmen, når vi kommer til sommeren. Det bliver hurtigt varmt i de danske gågademiljøer, og du skal derfor investere i møbler, som kan stå udenfor. Du skal også huske solafskærmning i form af eksempelvis markiser som facadebeklædning. De har ikke alene en praktisk funktion, men de er også med til at give noget identitet og liv til din café. En stensikker investering, særligt hvis du vælger den mekaniske funktion.

Montrer til kager

Folk vil se, hvad de har mulighed for at købe. De skal overvældes med lækre ting og sager, så de ikke alene vælger dig, men også vælger en masse ting hos dig. Jo mere folk eksponeres, jo mere køber de, og sådan fungerer det med alle virksomheder. Husk at rengøre dem jævnligt, da det er meget tydeligt, hvis noget er beskidt i disse.

Poser med jeres logo på

Har du en café, hvor folk kommer ind og køber bagels eller brød for at tage det med hjem? Så vil du også gerne have dit logo til at dominere i bybilledet, så der ikke er tvivl om, hvor din kunde har været. Det er en stærk del af den branding, som du billigt kan tilkøbe dig.