Alle virksomheder har et website, og flere og flere har en webshop. Mere og mere af handlen og en række serviceydelser i Danmark rykker online. Derfor rykker også markedsføringen online. Og resultaterne ved online markedsføring er meget markante. Du får ved online markedsføring en unik mulighed for at ramme en relevant målgruppe direkte. Derfor er der ingen vej udenom online markedsføring. Dette både hvis du har en webshop, eller hvis du blot benytter dit website som en præsentation af din virksomhed.
Det kan dog være svært at gennemskue, hvor det er bedst at sætte sine online markedsføringskroner. Det kan være svært at gennemskue, hvordan man optimere markedsføringen, og det kan være svært at beslutte det rette beløb, der skal benyttes til markedsføringen. Men til dette kan du få hjælp hos virksomheden JatilRoi. Her har de mere end 10 års erfaring indenfor online markedsføring, og kan tilbyde en række pakker bestående af henholdsvis udformning af AdWords, optimering af SEO eller udvikling af et optimere website. Du får altid 100 procent gennemsigtighed ved dine kampagnet, du kan gennemskue hvilke tiltag, der giver det bedste afkast, og udregne hvad du betaler for hver ny henvendelse og hver nye kunde. Du får svar på om din virksomhed har optimal synlighed online, og et overblik over hvordan dit website perfomer. Det hele er til billige priser og i høj kvalitet. Rapporteringen er grundig, og det hele foregår jeres egne konto, hvor du adgang til at date.

AdWords virker

Google har efterhånden overtaget rigtig meget af mange virksomheders online markedsføring. Hos Google har du en unik mulighed for at målrette din markedsføring direkte til kunder, der har en relevans for jeres produkter. AdWords er de små annoncer, der fremkommer øverst på siden, når du foretager en Google-søgning. Kunsten er dog at skrive den rette tekst, og de rette søgeord på din annonce. Hos JatilRoi tager de altid udgangspunkt i den specifikke forretning og branche, og bygger et stærkt setup, der er en god grobund for online vækst for jeres virksomhed.

SEO kan være komplekst

Søgemaskineoptimering eller blot SEO er kunsten at optimere dit website til at blive fundet af de rette ved Google søgninger. Dette kan være en kompleks størrelse. Der skal udvælges de bedste søgeord, det tekniske setup skal optimeres, og desuden er det vigtigt at der linkes til dit website fra andre sites. Hos JatilRoi tilbyder de en række SEO-pakker til en række forskellige typer website. Dette både til webshops, men også til mindre sites. JatilRoi kan give dit website et stærkt fundament, der sikrer øget synlighed i Google, som vil skabe mere trafik på jeres site.