I enhver branche er det rart at blive informeret om den nyeste udvikling og ikke mindst nye produkter, der kan være til gavne for medarbejdere og deres arbejdsindsats. Særlig i brand-, rednings- og sikkerhedsbranchen kan det rette udstyr være af afgørende betydning for redningsaktioner. På Brand-redning-sikkerhed.dk kan du læse, hvad der rører sig i brancher, der arbejder med redningsaktioner og sikkerhed. I denne leverandørguide kan du bl.a. læse om de praktiske og for redningsfolk yderst relevante PELI-produkter.

PELI-produkter er yderst relevante for redningsfolk

PELI-produkter er udviklet til ekstreme miljøer, hvor bl.a. militær, politi, fotografer og redningsfolk færdes. Fx kan man købe PELI-covers til telefoner og tablets. De beskytter mod stød og ild, og det er således muligt at medbringe mobiltelefonen og vedligeholde vigtig kommunikation undervejs i redningsprocessen. PELI’s RALS-lygter er også blevet utrolig populære hos redningsfolk, fordi de er genopladelige, har et lavt energiforbrug og desuden er lydløse og uden røggener. Lygterne giver et kraftigt lys og kan oplyse store arbejdsområder. Desuden har de en lav vægt og er derfor nemme at transportere. Endvidere har de en størrelse, der gør, at de kan bruges i områder med meget lidt plads, hvorfra folk fx skal reddes ud. Bl.a. brandmænd, militærenheder og faggrupper, der arbejder med jernbaner og motorveje er meget begejstrede for de praktiske lygter.

Brand-redning-sikkerhed.dk

På Brand-redning-sikkerhed.dk kan du læse om mange forskellige produkter, leverandører og kurser inden for disse brancher. For fagfolk og især beslutningstagere, der arbejder i en virksomhed eller organisation, hvor redningsarbejdet er kerneområdet, er der virkelig værdifuld information at hente i denne leverandørguide. For at få det bedste resultat for alle involverede i redningsaktioner, er det vigtigt at have det absolut bedste udstyr og den nyeste viden om udviklingen inden for branchen. Det kan redde liv. Du og dine kollegaer opfordres til at læse med på http://brand-redning-sikkerhed.dk/.