Søger du efter nye og sikre staldvinduer, der opfylder alle dine behov? Så kan du hos Staldinventar.dk finde lige præcis, det du søger efter. Vi leverer og producerer staldvinduer i standardmål og i specialmål samt i plast og stål. Du kan altså skabe præcis det staldmiljø, du ønsker med staldvinduer fra os.

Skræddersyede løsninger i høj kvalitet

Du kan bestille mange forskellige slags staldvinduer hos os. Har du specifikke mål til dine vinduer, er det intet problem. Vi producerer nemlig selv vores vinduer i vores værksted i Lind, tæt på Herning. Staldvinduerne kan stå på klem eller åbnes helt op, så hesten kan kigge ud alt efter dit ønske. Der er snaplåse på vores vinduer, som er en stærk lås, du kan stole på. Vinduerne åbnes udefra for sikkerhedens skyld.

Sikre vinduer

Vores vinduer leveres med det, der kaldes hærdet glas. Det positive ved brug af hærdet glas er, at hvis hesten kommer til at sparke til det, går det i mange tusind stykker. Vi har valgt at bruge hærdet glas fremfor termoruder, da termoruder bliver til store glasskår, når det går i stykker. Med hærdet glas undgår du derfor skader på din hest, skulle uheldet være ude. Du kan derudover også selv bestemme om der skal være gitter i dit vindue for ekstra beskyttelse.

Giv din hest lys

Et staldvindue af plast og stål er en perfekt måde at lade hesten få mere lys og liv ind i boksen. Det lader den også holde øje med, hvad der sker udenfor. Med sikre staldvinduer fra os, får du derfor også et bedre staldmiljø. Hos Staldinventar.dk finder vi den perfekte løsning til dig og din hest. Giv os et kald eller send os en email, så står vores team klar til at hjælpe dig.