Corona har forhindret os i meget, men særligt sport har været et ømt punkt for mange danskere, som er vant til at dyrke motion og idræt flere gange om ugen. Heldigvis går vi bedre tider i møde nu, men det kan kroppen godt have svært ved at vænne sig til. Derfor kommer vi her med tre råd til, hvordan du kan forberede dig på at komme i gang med din idræt igen.

Gamle knæ? Brug knæstøtte

Når man er i form og kontinuerligt bruger alle sine led og muskler, så har din krop ikke noget problem med at gøre det, du beder den om. Men når du ikke længere er vant til det, så skal du tilbage i den gamle form. Hertil kan du blandt andet bruge knæstøtte til at støtte dig under din sport.

Varm mere end godt op

Du har sikkert hele din karriere fået tudet ørene fulde om, hvor vigtigt det er at varme op, og det er der en grund til. Opvarmning sætter kroppen i gang, så du undgår skader, der kan holde dig ude i flere uger. Varm derfor ekstra godt op, nu når det er lang tid siden, at kroppen er blevet taget i brug på denne måde.

Start langsomt ud med træningerne

Selvom du gerne vil i form igen og træne hver dag, så bør du starte blødt ud. Din krop skal langsomt vænne sig til at komme op i tempo igen, så byg langsomt din form op. Det bliver du glad for i sidste ende, hvis du vil undgå overbelastningsskader.