Med en kombineret varmepumpe og klimaanlæg kan du perfekt kontrollere temperaturen på den indendørs arbejdsplads. Klimaet er vitalt for at give medarbejderne de optimale arbejdsvilkår og højne trivsel såvel som effektiviteten.

En sådanne kombineret varmepumpe og klimanlæg kunne passende være Supercooler VI varmepumpe/klimaanlæg. Supercooler VI er transportabel og kan placeres, hvor der er størst behov og mulighed for optimal temperaturregulering, og skal blot plottes i stikkontakten ved brug.

Supercooler VI kommer tilmed med fjernbetjening, så temperaturen kan reguleres fra afstand uden at forstyrre arbejdet, og et aftrækssæt. Den er også udstyret med et brugervenligt LED-display, som gør den nem at betjene.

Supercooleren har en kraftig varme- og køleydeevne på 2,6 kW, som gør den i stand til at regulere temperaturen hele året igennem.

De mange fordele ved et kombineret klimaanlæg

Et kombineret klimaanlæg er nyttigt i forhold til fleksibilitet på arbejdspladsen og er tilmed en kosteffektiv sammenlignet med installation af fx aircondition.

Der er mange gode grunde til overveje en sådan løsning, hvis du har problemer med store temperatur udsving i arbejdsmiljøet:

  • Kan placeres i rummet alt efter behov og optimal temperaturfordeling
  • Er kosteffektiv sammenlignet med installation af klimaanlæg
  • Har både høj køle- og varme-evne og kan regulere temperaturen fra 17 til 30 grader celsius
  • Kan fjernstyres og indstilles med timer til automatisk temperaturregulering
  • Kan også benyttes som luftcirkulator og affugter

Du finder den perfekt varmepumpe/klimaanlæg i Supercooler VI, som fås hos Vvsfittings.dk til en fast lavpris.