Der er mange fordele ved at vælge trælegetøj frem for plasticlegetøj til børn. Trælegetøj har været kendt i mange, mange år, men de seneste årtier har produktion og salg af plasticlegetøj været dominerende, selvom plasticlegetøj ofte er fyldt med usunde eller direkte skadelige stoffer. Trælegetøj er derimod et naturligt materiale, som hverken skader dit barn eller miljøet, og det har generelt end længere holdbarhed end plasticlegetøj, selvom det indimellem skal repareres med en skrue eller lim. Plasticlegetøj kan det ofte ikke betale sig at reparere, fordi det er billigere og måske slet ikke kan samles igen, når først det er gået i stykker. Vælger du trælegetøj til dit barn, får du legetøj af kvalitet, som barnet, barnets søskende og de kommende generationer i familien kan lege med. Trælegetøj har en anden struktur end plastic og stimulerer barnets fantasi og forestillingsevne på en bedre måde, end hvis barnet blot skal trykke på en knap på et stykke plasticlegetøj, og så blinker det, eller der kommer en lyd.

Trælegetøj stimulerer de mindste børns sanser og motorik

Vil du gerne vælge mellem et spændende udvalg af trælegetøj til drenge og piger til billige priser, så finder du det hos Sejleg.dk. I kategorien babylegetøj kan du vælge mellem meget stimulerende og lærerigt trælegetøj af god kvalitet. Her er baby aktivitetsstativer, en balanceelefant, motoriske æg, træpuslespil, Knop-puslespil med eller uden lyd, hammerbræt, seje gyngeheste med prikker, en rød dukkevogn, flotte træbiler og en flyvende drage i træ.

Sej leg med konstruktionslegetøj, træbiler og trævåben

Leder du f.eks. efter en gave til lidt større børn, så finder du gåbiler af træ af mærket Moover, en kuglebane fra Foot Design, smart og lærerigt konstruktionslegetøj fra Heros. Især drenge vil være vilde med de alle de seje bilmodeller af træ, som findes i webshoppen, hvor du kan få alt fra politibiler, racerbiler og Automoblox træbiler til traktorer og tog med vogn. Er dit barn glad for at lege udendørs, spille rollespil, eller skal det til fastelavnsfest, så finder du et spændende udvalg af piratpistol, ninjasværd, trækniv med skede, slangebøsse og våbenskjold til mange timers leg.