Står du og har brug for en speciel gulvløsning til dit lokale enten privat eller til dit erhverv. Så er det oplagt at henvende sig til Vestbjerg Epoxygulve. Her har de specialiseret sig i overfladebehandlinger med epoxy polyurethan, acryl og flydemørtel, der giver de stærkeste gulve på markedet. Du kan helt sikkert finde en løsning, der matcher lige præcis dine ønsker og behov for det perfekte gulv.

Mulighederne er flere hos Vestbjerg Epoxygulve. Epoxy gulve er de stærkeste i branchen og super velegnet til steder, hvor der er tung trafik og i industrien. Polyurethan er en fleksibel og blød belægning, der blandt andet er velegnet til børneværelser, køkkener og forretninger. Stentæpper er oplagt til butikker, garager, men også meget andet. Desuden er det muligt at få udendørs belægning til steder som parkeringsområde, stiler, trapper, altaner og meget andet. Udendørsbelægningen fra Vestbjerg Epoxygulve er en blanding af granit og polyurethan, som stryges ud over betonoverfladen.

Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører de gulvbelægning for såvel private kunder som for virksomheder, industri, landbrug, institutioner og andre kommunale instanser. Så det er bare at henvende sig og finde frem til den bedste løsning til jeres behov. Læs meget mere om de mange muligheder på http://www.vestbjergepoxygulve.dk/.