Med en plæneklipper fra bahn-larsen.dk er du sikret  høj kvalitet og mange timers holdbarhed. Plæneklippere fra bahn-larsen.dk er perfekte til parcelhushaven eller plænen til din villa, kolonihavehus eller rækkehus. Du får utrolig meget plæneklipper for pengene, og græsslåningen går som en leg med de nye driftsikre modeller. Det behøver ikke at være en sur pligt at slå græs med de lækre, støjsvage plæneklippere fra bahn-larsen.dk, som altid leverer et smukt og ensartet resultat. Plæneklipperne er nemme at manøvrere, og du behøver slet ikke at lægge kræfter i.

Vælg en plæneklipper med kraftig benzindrevet motor til den lidt større plæne eller det lange græs, eller slip for benzinosen med en elektrisk plæneklipper, som blot skal lades op i garagen. Den lette el-plæneklipper har den store fordel, at den ikke vejer særlig meget, og derfor er særlig velegnet til ældre og andre, som ikke har deres fulde fysiske styrke. Den eldrevne plæneklipper er perfekt til den lille plæne – for eksempel græsplænen foran en byejendom, eller et rækkehus. El-plæneklippere er støjsvage, så du kan slå græs uden at forstyrre naboerne.

Til de lidt større plæner eller plæner med langt, kraftigt græs anbefaler vi dog en benzindrevet plæneklipper. Disse modeller er noget mere kraftige end de eldrevne og kan håndtere store græsarealer. De er tunge og driftsikre, og du får megen plæneklipper for pengene.

Samtlige plæneklippere fra bahn-larsen.dk fås med græsopsamling eller bagudkast. Til visse modeller hører endog Multiclip, som klipper hvert enkelt strå i småbitte bidder, hvorefter det synker ned i plænen og komposteres. Bahn-larsen.dk fører de kendte og velrenommerede mærker Stiga og Viking, og du sparer mange penge ved at handle i webshoppen fremfor i fysiske butikker. Har du brug for råd og vejledning vedrørende dit køb af plæneklipper, kan eksperterne altid kontaktes.

Hos bahn-larsen.dk får du gratis fragt og fjorten dages fortrydelsesret på alle varer.