Det danske vejr kan til tider være barskt, og det kan være et problem hvis man har behov for atopbevare værdifulde ting udenfor. For eksempel kan nogle maskiner og værktøj ikke tåle for megetregn. Med krympeplast kan du sørge for en tæt afdækning af det ønskede objekt. Krympeplast giver eneffektiv beskyttelse. Krympeplast fungerer sådan at man trækker plasten hen over det ønskede område, og herefter opvarmes det med en varmepistol. Dette gør at krympeplasten hærder, og man har nu en effektiv beskyttelse.

En sikker måde at dække af på

Med krympeplast har du en sikker og optimeret måde at afdække og indpakke for eksempel maskinerog både, som ikke kan tåle for hårdt vejr. Krympeplast er meget nem og effektiv at bruge, og kan dækkeområder i flere forskellige størrelser. Krympeplast kan beskytte lige præcis den ting du har brug for atbeskytte. Vi har et stort sortiment af forskellig slags krympeplast. Vi forhandler i mange forskelligelængder og størrelser, så du kan helt sikkert finde den størrelse, som du har behov for.

Stort udvalg af produkter og tilbehør

Vores krympeplast passer tilalle formål. Ud over krympeplast har vi også et stort udvalg af tilbehør. Det kan for eksempel værenødvendigt med udluftning, og til det formål har vi forskellige typer af ventilation. Vi har desudenlynlåsdøre i forskellige størrelser, som kan sikre dig adgang til det du opbevarer. Har du behov for atkøbe eller leje varmepistoler til at afdække med krympeplast, så kan vi også være behjælpelige.

Kontakt os gerne med spørgsmål

Sidder du inde med spørgsmål angående krympeplast, eller andre af vore produkter, skal du ikke tøvemed at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig i dag, med at finde denkrympeplast som du har brug for.