Når du bliver vikar hos VikarService, så kan du være sikker på at arbejde under ordnede og professionelle samt fleksible forhold, der passer til dig og dine behov. Vi søger alt fra faglærte landmænd, til håndværkere til rengøringspersonale. Bliv vikar hos VikarService i dag og kom ud og styrk dine kompetencer.

Fleksibiliteten i top

Samtidig med at du får et fleksibelt job, er du selvfølgelig også nødt til at være fleksibel. VikarService er et landsdækkende firma, som sender vikarer ud med kort varsel. Så hvis du holder af at dit skema ikke er tilrettelagt til punkt og prikke, så er et vikarjob hos os noget for dig. Fleksibilitet kan muligvis skræmme nogle væk, men hos os betyder fleksibilitet ikke, at du ikke har jobtryghed. For det har du i den grad. Vi arbejder hårdt for at du er beskæftiget i det omfang, som du ønsker.

Vi søger alle folk

Hos VikarService søger vi en bred vifte af folk med forskellige kompetencer. Vi søger chauffører, folk til rengøringsopgaver, ufaglærte, professionelle vikarer indenfor områder såsom skovbrug, entrepenør-arbejde, montage samt maskinføring og håndværkere. Står du med kompetencer indenfor et af disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte os og høre mere om hvad dine muligheder er for at blive vikar.

Rengøringsvikarer

Bliv vikar hos VikarService og få et fleksibelt job som rengøringsvikar indenfor den private eller offentlige sektor eller arbejd med vinduespolering. Du behøver ikke at være landmand, håndværker eller faglært for at søge job hos os. Tag kontakt enten per telefon eller mail og hør mere om hvad din lokale vikarserviceafdeling har af muligheder til lige præcis dig.