Det gælder om at fylde den rigtige benzin på kroppen, hvis den skal præstere sit optimale i løbet af hverdagen – og det gælder også på arbejdspladsen. Sloganet om ‘6 om dagen’ holder stadig, og kan dine medarbejdere gøre det til en tradition at spise meget frugt i løbet af dagen, kan det ende med gladere og sundere medarbejdere – og derigennem højere produktivitet på arbejdspladsen. Fortæller du os jeres ønsker om type og mængde af frugt, vil Frugtkurven.dk står for den daglige levering.

Frisk frugt til en sundere hjerne

Frugt og grønt indeholder mange af de vitaminer og mineraler der skal til for, at vores system kan præstere sit optimale. Ved at spise 6 stykker frugt om dagen, er du med til at holde kroppen i balance. Du kan med fordel variere den type frugt, du spiser i løbet af dagen, og derigennem skabe en sund variation, der når hele vejen rundt i kroppens barometre. Med en daglig dosis af bananer, æbler, pære, vindruer, appelsiner, blommer, meloner og nødder, gør du kroppen en kæmpe tjeneste – og det smitter af på humøret og energien.

Skab optimale forhold på arbejdspladsen

Hvis du som arbejdsgiver ønsker at skabe optimale forhold på arbejdspladsen, kan du ligeså godt gøre det nemt for dine medarbejdere at træffe de rigtige valg, når det kommer til snacks mellem måltider. Med faste leveringer fra Frugtkurven.dk, vil der altid være et stykke frugt ved hånden til at stille den lille sult. Ved at etablere gode vaner på arbejdspladsen hele vejen rundt, vil du på sigt opleve resultaterne på de områder, hvor det gælder. Friske og energiske medarbejdere leverer skarpere resultater, og giver et opløftende klima på arbejdspladsen.

Prøv en skræddersyet løsning fra Frugtkurven.dk og oplev forskellen. Her kan du svælge mellem frugtkurve i forskellig størrelse og med forskelligt indhold, og sammen med Frugtkurven lave en aftale for deres levering af firmafrugt til dig.