Når du får lyst til sodavand, hvorfor så ikke selv lave den? Hvis du gerne selv vil lave sodavand, kan du købe en Sodastream, som du hurtigt og nemt selv kan lave sodavand med. Desuden kan du også bruge en Sodastream til selv at lave danskvand med.

Ikke nok med, at du med en Sodastream selv kan lave danskvand og sodavand, så er der også flere andre fordele ved selv at lave sodavand med en Sodastream. For det første har sodavand, der er lavet med en Sodastream, et lavere sukkerindhold end andre sodavand. For det andet er der også den fordel ved at lave sodavand med en Sodastream, at du kan bruge de flasker, der hører til maskinen, mange gange.

Smagskoncentrater, Fruitdrops og økologiske sirupper til din Sodastream

Til din Sodastream har du mulighed for at købe en lang række forskellige smagskoncentrater. Smagskoncentraterne kan du bruge til at tilføre smag til din sodavand. I udvalget af smagskoncentrater kan du også finde flere kendte sodavandssmage som for eksempel Pepsi, Mirinda og 7UP. Desuden kan du også finde flere sukkerfri smagskoncentrater til din Sodastream.

Udover de mange forskellige smagskoncentrater, som du kan købe til din Sodastream og bruge til at tilføre smag til din hjemmelavede sodavand, så har Sodastream også lavet forskellige Fruitdrops og økologiske sirupper. Både Fruitdrops og de økologiske sirupper kan du også bruge til at tilføre smag til din sodavand.

Med en Sodastream kan du altså hurtigt og nemt selv lave danskvand og sodavand, og med de forskellige smagskoncentrater, Fruitdrops og økologiske sirupper er der mange slags sodavand, som du selv kan lave. Så hvorfor ikke købe en sodastream og selv lave sodavand fremover?