Skumhuset er din stofbutik i Århus med et væld af de mest populære stoffer og tekstiler til netop ditsyprojekt. Vi har et meget stort udvalg af tekstiler i vores sortiment i vores stofbutik i Århus, og du kanhelt sikkert finde det stof du skal bruge. Udover vores stofbutik i Århus, har vi også en webshop, med etom end endnu større udvalg af stoffer end i butikken.

Spændende stoffer i vores butik i Århus

Hvis du går og leder efter lækre og unikke stoffer og tekstiler, er du kommet til det helt rigtige sted. Ivores stofbutik i Århus fører vi et stort udvalg af stoffer fra udlandet, som vi selv importerer. Vi henterstof til vores stofbutik i Århus fra blandt andet Spanien, Belgien, Italien og Holland. Vi har mange fantastiske og spændende kvalitetsstoffer til en rigtig god pris.

Vi forhandler tekstiler fra Kvadrat

I vores stofbutik i Århus forhandler vi stof fra adskillige spændende producenter. Du kan for eksempelfinde stoffer og tekstiler fra Cotil, Gabriel, Danish Art Weaving og Kvadrat. Kvadrat er blandt andet kendtfor at være den største danske producent af boligtekstiler. Med så mange forskellige tekstiler og stoffer ivores stofbutik i Århus, kan du helt sikkert finde lige præcis det stof, som du skal bruge til dit kreativeprojekt. Køb dit hos os, og skab dit helt eget unikke og personlige udtryk i dine kreationer.

Kontakt os eller besøg os i vores stofbutik i Århus

Kom ind i vores stofbutik i Århus, og få professionel vejledning om tekstiler og stoffer til dit næstesyprojekt. Vi svarer gerne på spørgsmål, og hjælper dig med at finde præcis de stoffer du skal bruge –enten i vores stofbutik i Århus, eller på vores omfattende webshop.