Selvom vinteren har bidt sig fast og julen står for døren med løftet om endnu 2-3 måneder med kulde og mørke, kan man sagtens glæde sig over sin hobby, hvis man er campist eller på anden måde friluft menneske. For det er nu, campingsæsonen 2017 skal forberedes, og der skal købes nyt campingudstyr – udekøkken, gas grill, trangia, fortelt, køleboks, køletaske, toiletartikler til campingvogn, cykelstativ, generator, batteri og andet nødvendigt campingtilbehør. Selvom du måske ikke har planlagt at skulle så langt væk, er det ærgerligt at stå med et campingkøkken, som ikke fungerer, eller stå og mangle toiletartikler, når man er langt fra alfarvej.

Hos campingudstyr.dk finder du alt, hvad du har brug for som campist. Du kan for eksempel gå på opdagelse i det store udvalg af smarte campingmøbler. Campingstole og campingborde fra campingudstyr.dk er lette at rengøre, de fylder nærmest ingenting i sammenklappet tilstand – og de er særdeles sejlivede og holder i mange campingsæsoner. Du får campingmøbler af høj kvalitet for pengene, og møblerne findes i flere afarter: Stole, borde, drømmesenge, campingskabe og trappetrin til vognen. Selv børnemøbler findes i en bred selektion.

Ingen campingtur uden et godt og slidstærkt fortelt! Det kan ganske enkelt ikke betale sig at spare forteltet væk – et rummeligt fortelt er en forudsætning for, at hele familien kan holde ud at være sammen på en ugelang campingtur. Campingsudstyr.dk fører fortelte i alle faconer og størrelser. Fælles for fortelte hos campingudstyr.dk er, at de alle er udført i slidstærkt materiale og dermed modstandsdygtige over for det meste europæiske vejrlig, for eksempel regn og blæst. Hos campingudstyr.dk finder du såvel deciderede fortelte som de lidt lettere solsejl og deltelte. Du kan også finde vintertelte, som er særdeles velegnede til helårscampister og fastliggere, da de er ekstra isolerede og har et kraftigere stel end de konventionelle fortelte, således at de bedre kan modstå større snemængder og kraftigere vindstød. Til de, som har brug for lidt ekstra plads i deres fortelt, har campingudstyr.dk også et udvalg af udbygninger og tilbygninger til fortelt.

Skal du have cyklen med på campingturen, kan du hos campingsudstyr.dk finde cykelstativer i mange forskellige udformninger. Cykelstativer fra campingudstyr.dk kan monteres bag på enhver type campingvogn, og er særdeles solide – således kan enkelte modeller holde så meget som fire cykler. Alle cykelstativer er sikkerhedsgodkendte og lever op til de gældende standarder.

Campingudstyr.dk fører alle de kendte mærker af grilludstyr, så du kan finde den model, der passer præcis til dig. Heriblandt den verdenskendte Cobb grill, som repræsenterer det ypperste inden for gas griller, og som med sine mange variationsmuligheder og lette anvendelse er blandt kundernes absolutte favoritter. Men også de populære kuffertgriller fra Cramer og det finske kvalitets brand Muurrikka er at finde i sortimentet. Vil du have en rigtig professionel gasgrill fra Cadac, går du heller ikke galt i byen på campingudstyr.dk. Denne super lækre grill kommer som standard med grydestander, rillet grillplade og glat pande. Der er mulighed for tilkøb af flere grillplader.

Når du køber campingudstyr fra https://www.campingudstyr.dk/ behøver du kun handle eet sted – og der er mange penge at spare!