Ingen kan leve uden vand, og det er vigtigt at kunne tilgå vand flere gange i døgnet. Sådan er det selvfølgelig også for din hest. En hest der kan tilgå vand, som den ønsker, er en glad og sund hest. Hos Staldinventar.dk har vi et solidt udvalg af drikkekopper til heste, som er robuste og har en lang levetid. På den måde kan du trygt handle drikkekopper hos os, og vide at du får et godt produkt ind ad døren og ud i stalden.

En drikkekop efter dine ønsker

Søger du en drikkekop, der holder frosten ude, så tag et kig på vores frostfrie drikkekopper, som har lang holdbarhed. Søger du derimod drikkekopper af rustfrit stål, plast eller måske af galvaniseret stål, så finder du der her hos os. Vi sælger drikkekopper fra mærker, som er velrespekteret, når det kommer til staldinventar. Det er mærker såsom La Buvette, som både er miljø- og kvalitetsbevidste.

Alt til stalden

Søger du andre produkter end drikkekopper til heste, så finder du i vores sortiment alt fra uundværlige foderspande til hestebokse og staldmåtter. Vi forhandler alt, hvad du har brug for, for at kunne skabe et vidunderligt, sikkert og robust staldmiljø, som dig og din hest kan få glæde af i lang tid fremover.

Få en skræddersyet løsning allerede i dag

Hos Staldinventar.dk har vi et utroligt kyndigt team, som har mere end 30 års erfaring indenfor staldinventar. Vi kan derfor rådgive dig på bedste vis. Du er velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser. Vi står klar til at hjælpe dig i gang med at få et lækkert staldmiljø