Trænger dit hjem til nye døre? Skal de være til indvendig eller udvendig brug? Bare rolig, Melholt’s Handels Center har lige det rette produkt til dig – lige til døren!

Er de gamle døre derhjemme falmet i både kvalitet og brug? Kunne dit firma godt bruge nogle flottere døre til at præsentere kunderne ind bag ved?

Melholt’s Handels Center har den rette løsning til dig, da vi både har et bredt sortiment og stor ekspertise på området til at hjælpe dig med din dør-løsning, om det så drejer sig om indvendige eller udvendige døre, karme, tilbehør eller måske endda en branddør til firmaet?

Besøg vores hjemmeside, Melholt.nu, og gå på opdagelse i vores store varelager, hvor vi altid sørger for at have mindst 2500 døre og karme på lager.

 

Meget mere end bare døre
På vores hjemmeside vil du også opdage, at vi har mange andre produkter end døre. Hvis du mangler et enkelt dørgreb eller vil have nye gerigter til dine døre, så kan vi også tilbyde dette.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os eller besøge os i vores butik og selv mærke varerne, før du tager den endelige beslutning. Det er nemlig vigtigt, at du sørger for at vælge karme og døre, som passer sammen.

 

De bedste produkter
Melholt’s Handels Center er ikke underlagt en indkøbskæde, så vi kan altid skaffe de ønskede produkter hjem til den rigtige kvalitet – og pris.

Vi ser helst, at vores kunder kan se gennem vores glasdøre frem for, at de vil se os igen med gamle varer. Vi bestræber os nemlig på, at vores kunder får den bedste oplevelse, så de ikke kommer igen med gamle produkter, men for at købe nye.

Desuden kan vi levere vores produkter hjem til dig i løbet af kun en til tre hverdage – så er du sikker på at få din nye dør lige til din dør.