Er du træt af masseproducerede møbler, der ligner alle andre møbler? Ønsker du unikke møbler, der afspejler din egen stil? Så er Living in Style noget for dig. Via https://livinginstyle.dk/ kan du vælge blandt et stort udvalg af havemøbler, indendørsmøbler, kurvemøbler, boligtilbehør, tæpper og belysning. Her er masser af muligheder for at få inspiration til en stilfuldt indretning. Ønsker du stilfuld og kreativ boligindretning, og vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Living in Style er for dig, der ved hvilken betydning unikt design har for din indretning.

Hos Living in Style ligger de stor vægt på at møblerne ikke ligner de masseproducerede møbler, der ofte bliver lavet i Kina. Desuden er møblerne håndlavet, så de derved opnår et helt unikt look. Living in Style har egen fabrik i Indonesien, hvor der produceres kvalitetsmøbler i mahogni, cedertræ og naturligvis teak. Dette omfatter både klassisk teak og kerneteak. Og alt træet kommet fra regneringskontrollerede plantager med fuld dokumentation, hvor alle medarbejderne er sikret gode vilkår. Generelt kan alle i teamet lidt at kræse for alle detaljer ved møblerne og brænder for at producere i designs som ikke mange andre har, og som er solide og holdbare.

Blandt populære produkter i webshoppen Livinginstyle.dk kan nævnes en solvogn i klassisk teak, hvor der indgår et fantastisk farvespil i træet. Blandt kurvemøbler kan nævnes Athena sofasæt i super lækkert rattan. Dette er fremstillet i kubu grey. Sættet består af en 2 personer sofa, 1 bord plus 2 stole og hynder. Super velegnet til sommerhuset eller udenstuen. Men hos Living in Style kan du også få et stort sortiment i stilfulde og behagelige tæpper. Heriblandt uldtæpper og skindtæpper, der alle er håndlavet, og som giver dit hjem et stilfuldt udtryk. Desuden kan du vælge et stort sortiment af stilfuldt boligtilbehør. Dette omfatter blandt andet alt i opbevaring, kurve, malerier, fade, krukker, spejle, tæpper, puder, lamper og mere andet. Alt sammen super stilfuldt.